the union of

Tim & Mendez

Tim &

Mendez

Tim & Mendez

Our Blog

 • Prerokovanje

  Prerokovanje

  Prerokovanje oziroma napovedovanje usode ima zelo dolgo tradicijo, saj so ljudje že v davnih časih iskali odgovore na različna vprašanja povezana z njihovo prihodnostjo. Skozi zgodovino so ljudje razvili na stotine različnih tehnik prerokovanja. Vsaka kultura je razvila svoje načine napovedovanja prihodnosti. Vedeževalci oziroma preroki v stari Grčiji so na primer napovedovali rojstva pomembnih vojskovodij in zmage v vojnah, srednjeveški kralji so imeli za svetovalce astrologe in čarovnike, da so jim svetovali pri političnih vprašanjih in zakonih. V določenih zgodovinskih obdobjih je bilo prerokovanje in vedeževanje celo prepovedano in za morebitne vedeževalce tudi smrtno nevarno.
  V današnjem času pa je napovedovanje prihodnosti postalo zopet popularno in zaradi razvoja novih komunikacijskih orodij tudi vsakomur dostopno. Danes se vedeževanja poslužujejo estradniki, športniki, umetniki pa tudi poslovneži in ljudje najrazličnejših poklicev in starosti.
  Največji razmah v zadnjem času dosega vedeževanje in prerokovanje po telefonu, saj je dostopno vsakomur iz domačega naslanjača ali od kjerkoli.

  prerokovanje

  Najboljša metoda za vedeževanje na daljavo s pomočjo telefona je prav gotovo vedeževanje s kartami. Pri tem se uporabljajo Tarot karte ali Ciganske karte, napoved prihodnosti pa se lahko dopolni tudi z numerološko analizo.
  Vprašanja, ki jih vedeževalci dobivajo od svojih strank se največkrat nanašajo na področje ljubezni, zdravja, družinskih odnosov in denarja.

  Added by Tim & Mendez on Thu, Jul 5th 2012

  0 comments